Tegoroczny Dzień Wagarowicza spędziliśmy w szkole podstawowej nr 39 w Kielcach. Klasy bardzo licznie zgłosiły się do udziału w I edycji konkursu kulinarnego MASTER CHEF – WIOSNA NA TALERZU. Uczniowie mogli w ten sposób udoskonalić swoje kulinarne umiejętności, promować styl zdrowego odżywiania się, ale przede wszystkim zachwycić jury niezwykłym talentem! Organizacja stanowiska pracy oraz przygotowanie wiosennych przysmaków przebiegały w atmosferze zdyscyplinowania pod czujnym okiem Wychowawców i Nauczycieli.

Nasze standardy

  • Prosto

    W naszych restauracjach sam
    skomponujesz sobie posiłek
    w prostych trzech krokach
    "Weź talerz i nałóż"
    "Zważ i zapłać"
    "Zjedz ze smakiem"

  • Zdrowo

    Wspieramy zdrowy i aktywny
    tryb życia. Gotujemy
    z wykorzystaniem pary,
    naturalnych przypraw,
    z uwzględnieniem
    sezonowości produktów.

  • Rodzinnie

    Świeżo, smacznie, pachnąco,
    różnorodnie, czyli dla każdego
    coś pysznego. Dbamy, aby nasze
    menu smakowało
    zarówno starszym jak i młodszym.
    Było idealne na rodzinne obiady.

Nasze promocje