W naszej kolejnej edycji Festiwalu Smaków zaprosiliśmy Gości na przepyszne makarony. Od 24 do 26 lutego serwowaliśmy między innymi: ravioli, cannelonni ze szpinakiem , serem pleśniowym oraz z białym winem - makaron w intensywnym sosie pesto rosso na bazie oliwy z pieczonym filetem z suszonym pomidorem, czosnkiem i z bazylią, spaghetti carbonara, spaghetti bolognese, penne w sosie pomidorowo-paprykowym z kurczakiem, pappardelle w sosie śmietanowo-kurkowym na białym winie, świderki czekoladowe z karmelizowaną gruszką w sosie toffi z orzechem włoskim, świderki z musem truskawkowym, miętą migdałami i suszoną żurawiną, lasagne szpinakowo-bolonesse łazanki z mięsem i kapustą, pennette carbonara, farfalle funghi, penne spinaci, garganelli z pomidorami, pappardele maltagliate, conchiglie puttanesca z grzybami, gnocchi pesto z suszonych pomidorów z pomidorkami cherry , orecchiette boscaiola, lasagne fusilli tricolore z pomidorami, farfalle z pulpą pomidorową, pennette salmo , spaghetti z mulami na białym winie. Dziękujemy wszystkim, którzy w tym czasie odwiedzili nasze restauracje i zapraszamy wszystkich na kolejną edycję festiwalu.
Zobacz nasze festiwalowe dania!