Zakończył się pierwszy Festiwal Smaków pod hasłem Pierogi, podczas którego w naszych restauracjach zaprezentowaliśmy prawie 50 różnych pierogowych smaków. Nasi Goście mogli spróbować między innymi:
niemieckich piwnych pierogów mięsno-szpinakowych, pierogów z wiśniami gorzką czekoladą chili w cieście śmietanowym, włoskich calzone z kaszą jaglaną białym serem i kalafiorem, pierogów ze smażonym dorszem i włoską kapustą,
wiejskich pierogów podsmażanych z kaszą gryczaną wędzonym boczkiem twarogiem i orzeźwiająca miętą, smażonych pierogów z dynią i parmezanem, japońskich pierogów yaki Gyoza z kapustą pekińską i mięsem, pierogów z jagodami i twarożkiem waniliowym w cieście śmietanowym, Hiszpańskie empanadas drożdżowe z tuńczykiem i warzywami, pierogów z dynią, pierogów z kaszanką, pierogów szpinakowych z fetą i sosem ziołowym, pierogów czekoladowych z nutellą i malinami, pierogów z łososiem itd. Wszystkim, którzy odwiedzili nasz festiwal serdecznie dziękujemy, a wszystkich zapraszamy na kolejne edycje oraz do naszej galerii fotografii.