Zakończył się pierwszy Festiwal Smaków pod hasłem Pierogi, podczas którego w naszych restauracjach zaprezentowaliśmy prawie 50 różnych pierogowych smaków. Nasi Goście mogli spróbować między innymi:
niemieckich piwnych pierogów mięsno-szpinakowych, pierogów z wiśniami gorzką czekoladą chili w cieście śmietanowym, włoskich calzone z kaszą jaglaną białym serem i kalafiorem, pierogów ze smażonym dorszem i włoską kapustą,
wiejskich pierogów podsmażanych z kaszą gryczaną wędzonym boczkiem twarogiem i orzeźwiająca miętą, smażonych pierogów z dynią i parmezanem, japońskich pierogów yaki Gyoza z kapustą pekińską i mięsem, pierogów z jagodami i twarożkiem waniliowym w cieście śmietanowym, Hiszpańskie empanadas drożdżowe z tuńczykiem i warzywami, pierogów z dynią, pierogów z kaszanką, pierogów szpinakowych z fetą i sosem ziołowym, pierogów czekoladowych z nutellą i malinami, pierogów z łososiem itd. Wszystkim, którzy odwiedzili nasz festiwal serdecznie dziękujemy, a wszystkich zapraszamy na kolejne edycje oraz do naszej galerii fotografii.

Nasze standardy

  • Prosto

    W naszych restauracjach sam
    skomponujesz sobie posiłek
    w prostych trzech krokach
    "Weź talerz i nałóż"
    "Zważ i zapłać"
    "Zjedz ze smakiem"

  • Zdrowo

    Wspieramy zdrowy i aktywny
    tryb życia. Gotujemy
    z wykorzystaniem pary,
    naturalnych przypraw,
    z uwzględnieniem
    sezonowości produktów.

  • Rodzinnie

    Świeżo, smacznie, pachnąco,
    różnorodnie, czyli dla każdego
    coś pysznego. Dbamy, aby nasze
    menu smakowało
    zarówno starszym jak i młodszym.
    Było idealne na rodzinne obiady.

Nasze promocje